Galerie Proiect

Despre Building Stefan

Cu 14 blocuri construite si peste 350 de apartamente vandute in Constanta si Tulcea, Building Stefan este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din sud-estul tarii. Acest statut a fost confirmat de sutele de familii care au ales cu incredere sa fie parte a proiectelor rezidentiale dezvoltate de compania noastra.

Lucrarile de calitate superioara, varietatea de apartamente propuse, preturile avantajoase si grija pentru infatisarea ingrijita a fiecarui proiect rezidential pe care l-am realizat sunt aspectele care ne-au ajutat sa ramanem conectati la cerintele unei piete imobiliare competitive, asa cum este cea din Constanta.

Misiunea noastra este aceea de a crea pentru clientii nostri comunitati in care se pot bucura de un trai linistit, confortabil si sigur. Suntem de parere ca identificand, ascultand si respectand nevoile celor care se afla in cautarea unei locuinte accesibile, vom reusi sa transformam in camine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism si responsabilitate sub emblema Building Stefan.

Povestea noastra de succes continua cu cel mai nou proiect imobiliar pe care il dezvoltam pentru clientii care isi doresc o locuinta aproape de malul marii ansamblul rezidential Building Stefan Mamaia Nord.

Descopera proiectele rezidentiale Building Stefan, gaseste-ti caminul ideal si bucura-te de fiecare moment petrecut ACASA!

BUILDING STEFAN

OFERTE LACUL SiutghioL

Urmariti-ne pentru a afla cele mai noi oferte pentru Apartamentele si Garsonierele noastre.

VEZI OFERTE

OFERTE MAMAIA NORD

Afla detalii despre cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat sub emblema companiei noastre.


VEZI LOCUINTE

Contacteaza-ne!

Prin continuare trimiterii acestui formular sunt de acord cu politica de confidentialitate