Galerie proiect

Ansamblul rezidential Building Stefan Mamaia Nord este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat sub emblema companiei noastre, prin intermediul caruia ne propunem sa venim in intampinarea clientilor care isi doresc un camin sau o resedinta de vacanta aproape de malul marii.

Ansamblul rezidential Building Stefan Mamaia Nord cuprinde 78 de apartamente si garsoniere „la alb” situate in cea mai cautata zona a litoralului romanesc, ceea ce le face ideale atat pentru escapade de week-end la malul marii, cat si pentru o locuinta trainica, confortabila si sigura.

Apartamentele din cadrul ansamblului Building Stefan sunt spatioase, luminoase si bine compartimentate, pastrand standardul ridicat de calitate in constructii cu care v-am obisnuit. Fiecare apartament este predat la alb si va ofera la un pret corect avantajul unei locatii premium.

Pentru un confort sporit, ansamblul rezidential Building Stefan Mamaia Nord este prevazut cu lift de ultima generatie, parcare supraterana si subterana, sisteme de supraveghere video si spatiu verde care amplifica aerul ingrijit si modern al intregului complex.

BUILDING STEFAN

OFERTE LACUL SiutghioL

Urmariti-ne pentru a afla cele mai noi oferte pentru Apartamentele si Garsonierele noastre.

VEZI OFERTE

OFERTE MAMAIA NORD

Afla detalii despre cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat sub emblema companiei noastre.


VEZI LOCUINTE

Contacteaza-ne!

Prin continuare trimiterii acestui formular sunt de acord cu politica de confidentialitate